Start her

Hvordan er det egentlig å bli coachet? Kristins historie.

Apr 17, 2024

“Jeg slet med mye stress og indre uro, og det gikk utover meg selv og min familie. Det gjorde også at jeg utsatte mye og slet med å være konsekvent i arbeidet med å nå de målene jeg satte meg.

Å jobbe med Ingvild som coach handlet mye om å gå igjennom en strukturert prosess for å se hvorfor jeg tenkte og handlet som jeg gjorde, og deretter jobbe med ulike øvelser for å snu tankeprosessene mine. Jeg har nå fått en bevissthet og gode verktøy jeg kan bruke i arbeidet videre.

Resultatet etter å ha jobbet med Ingvild er at jeg er mer avslappet i hverdagen og i situasjoner der jeg tidligere kjente på høyt stressnivå. Jeg er mer bevisst min egen bagasje og tankesett jeg har hatt med meg hele livet, og hvordan det har påvirket meg.

I dag er jeg mer avslappet, lar meg ikke stresse like raskt lenger og jeg klarer å ta tak i å jobbe konsekvent med målene jeg har satt meg selv. I tillegg merker de rundt meg en forskjell og jeg opplever fremgang på jobb. Veldig gøy og motiverende å se fremgang så raskt!

Ingvild er en behagelig person, lett å jobbe med og hun er flinkt til å skape tillit fra første time. Jeg angrer ikke et sekund på timene jeg har hatt med Ingvild og jeg anbefaler henne på det sterkeste om du har noe i ditt liv du ønsker å endre. Beste beslutningen jeg tok i 2020!”

La oss bli venner!

Registrer din e-postadresse, så får du ukas blogg og tema, samt annet snacks rett i innboksen din!😃

Nederst finner du personvernerklæringen. Ta gjerne en titt på den.😊