Start her

2020 - Hva tar du med deg?

Apr 17, 2024

Det er vel ingen tvil om at 2020 har vært annerledesåret - året med mange verdensomfattende utfordringer. Mange har møtt tunge skjebner og har måtte ta tøffe valg. Vi har også måtte ta stilling til ting de privilegerte av oss tidligere har kunnet lukke øynene for.

Men det er i kontrastene vi opplever vekst. Det er etter dalene at toppene kommer. Hvis vi tillater oss å se etter lysglimtene, håpet, lærdommen og det gode - da får vi muligheten til å snu det.

Jeg kan kanskje ikke endre situasjonen vi er i, men jeg kan trekke det gode ut av den. Jeg velger å fokusere på det 2020 har gitt meg, og her er mine topp 3:

1. Jeg er takknemlig for at covid har gitt meg muligheten til hjemmekontor hver dag og de ekstra timene søvn, færre timene reisevei, og ikke minst, ekstra mengder energi det har ført med seg, som jeg nå kan bruke på familien min.

2. Jeg er takknemlig for utviklingen jeg nå ser i meg selv etter å ha jobbet beinhardt med personlig utvikling i et drøyt år. Ting skjer i sitt eget tempo, men krever din innsats og det er ok.

3. Jeg er takknemlig for det nye perspektivet mange av oss nå sitter igjen med. Vi er alle sammen om dette, vi er alle sårbare, og vi trenger alle kjærlighet, samhold og å bli sett. Jeg er spent på hva dette nye perspektivet vil gjøre med medmenneskeligheten i 2021 og hvilke hjertevarme tiltak som blir satt i gang på grunn av det.

2020 har, om ikke annet, vært en eye opener. La oss bruke dette til å ta gode valg i 2021!

Har du kommet deg gjennom hele teksten, ta deg 1 minutt til og reflekter over hva godt du kan ta med deg fra året som var. Del det så i kommentarfeltet - husk at vi er sammen i dette.

La oss bli venner!

Registrer din e-postadresse, så får du ukas blogg og tema, samt annet snacks rett i innboksen din!😃

Nederst finner du personvernerklæringen. Ta gjerne en titt på den.😊