Start her

Hvordan føles det å oppnå et mål du har jobbet hardt og lenge for?

Apr 17, 2024

Det er snart 2 år siden jeg bestemte meg for å sette meg tilbake på skolebenken og gå for drømmen om å bli coach, og det er akkurat 10 år siden den drømmen ble til i mitt første møte med coaching.

Det har vært en utrolig reise og jeg er så glad for at jeg hoppet i det! Nøkkelordene jeg sitter igjen med er gøy, lærerikt og utfordrende. Men ord som vennskap, muligheter og livsglede dukker også opp.

Det har tatt tid for meg å forstå poenget med et mål, for: hva nå? Men det jeg har lært gjennom denne reisen er at det handler om alt du lærer på veien, når du virkelig er villig til å gjøre arbeidet, (selv når du ikke har lyst!) og den utviklingen som skjer med deg og de rundt deg når du går utenfor komfortsonen. DET er poenget med målet!

Jeg ser det i coachingkundene mine også: På siste time når vi skal evaluere målet, så er ikke alle bevisst på at de faktisk har nådd det! Men når vi oppsummerer reisen kommer lærdommen, utviklingen og resultatene som perler på en snor!

Så for å svare på mitt eget spørsmål, følte jeg egentlig ikke så mye da jeg ble ferdig utdannet i går. Intellektuelt forstår jeg hva jeg har oppnådd, men det er først ved refleksjon over hvordan jeg har utviklet meg som person og coach på veien at jeg nå klarer å glede meg over at målet er oppnådd. For nå vet jeg at veien videre til neste mål er neste etappe på reisen - og jeg gleder meg til å se hvordan det vil utvikle meg og de rundt meg videre!

La oss bli venner!

Registrer din e-postadresse, så får du ukas blogg og tema, samt annet snacks rett i innboksen din!😃

Nederst finner du personvernerklæringen. Ta gjerne en titt på den.😊